Tüm Kategoriler
    Filters
    Tercihlerim
    Gelişmiş Arama

    Gizlilik ve KVKK

    Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

    a) İnternet sitemiz, sunulan Hizmetler’den yararlanabilmek için “Müşteri” kendisinin sağladığı kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu da dahil her türlü mevzuata uygun şekilde işlenmesine, güvenliğinin sağlanmasına ve korunmasına önem vermektedir. Bu kapsamda “Müşteri” tarafından sağlanan kişisel veriler İnternet Sitemizde yer alan Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasına uygun olarak toplanmakta, depolanmakta ve işlenmektedir. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası iş bu Üyelik Sözleşmesi’nin ayrılmaz bir maddesidir.

    b) İnternet sitemizin kullanımı sırasında üyelik şartı aranmaksızın bilgisayarınıza otomatik olarak çeşitli çerezler(cookie) yüklenmektedir. Sizlere daha iyi hizmet sunmak, ürünleri ve hizmetleri iyileştirmek, sitemizin kullanımını kolaylaştırmak için kullanıcıların özel tercihlerine ve ilgi alanlarına yönelik çalışmalarda kişisel bilgilerinizi kullanabiliriz. Yasal mevzuat çerçevesinde sitemize ulaşmak için kullanılan internet servis sağlayıcı adı ve IP adresi, sitemize erişilen tarih ve saat, Kullanıcının sitemizde yaptığı ziyaret, ürün, kategori, aranan kelimeleri vb. her türlü içerik ziyareti kayıt altına alınmakta, kullanıcı bu bilgilerin saklanmasına, işlemesine açık bir şekilde ve özgür iradesi ile izin vermektedir.

    c) “Müşteri” tarafından beyan edilen kişisel veriler iş bu Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen yükümlülüklerin ifası, İnternet Sitemizin hizmet vermesi için gereken uygulamaların yürütülmesi, çeşitli avantajların sunulabilmesi ve “Müşteriye” özel reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer içerikli her türlü elektronik iletişim, istatistik çalışmaları yapılması amacıyla Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamıza uygun olarak toplanır, saklanır, işlenir ve kullanılır.

    d) “Müşteri” söz konusu kişisel verilerin 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu md. 11 de belirtilen hakları kullanma ve bu verileri dilediği zaman değiştirme güncelleme yapma hakkına sahiptir.

    e) İnternet sitemizde yer alan “Üyelik Sözleşmesi”, “Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası”, “Mesafeli Satış Sözleşmesi” ve diğer her türlü politikayı, hüküm ve şartı, uygun göreceğimiz herhangi bir zamanda yürürlükteki mevzuat hükümlerine aykırı olmamak kaydı ile tarafımızdan değiştirilebilir, güncellenebilir. İş bu sözleşmelere ait hükümler değiştirildiği tarihte geçerlilik kazanacak, hüküm ve sonuçlar doğurmaya devam edecektir.